Vacatures Alkmaar: Vindt uw nieuwe baan in Alkmaar!

Baan Alkmaar? Bekijk onze vacatures!

Voor u als werknemer – Baan Alkmaar

Op zoek naar vacatures in Alkmaar?

 

Als u op zoek bent naar een baan in de regio Alkmaar kan Bureau Kooimeer u goed van dienst zijn. Wij interesseren ons in u en komen er graag achter wie u bent en waar u naar op zoek bent.

Doordat we veel in contact staan met de bedrijven in de regio zijn we altijd op de hoogte van hun vraag naar personeel. We zoeken altijd naar de juiste ‘match’ tussen werknemer en werkgever. Hierdoor weten we precies naar wie de bedrijven op zoek zijn en kunnen we nagaan of één van de openstaande vacatures goed bij u past.

Zo vindt u die éne leuke baan waarnaar u op zoek bent en ook echt bij u past!

Spreekt u dit aan? Loop dan gerust eens binnen voor een kennismakingsgesprek of maak een afspraak via onze contactpagina.

Eerst meer weten over onze huidige vacatures? Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Waarom Bureau Kooimeer voor u als ondernemer?

Bureau Kooimeer is dé uitzendorganisatie voor ondernemingen uit de regio Alkmaar die op zoek zijn naar personeel. Vanuit ons pand aan de Arcadialaan te Alkmaar zijn wij elke dag bezig met het werven van het juiste personeel voor uw onderneming. We letten hierbij op ervaring, de juiste papieren, toewijding en flexibiliteit van de werknemer. Hierdoor kunnen wij ondernemingen gekwalificeerd personeel bieden waar ze iets aan hebben. Bent u op zoek naar een baan in Alkmaar? Of heeft u een baan openstaan in Alkmaar? Leest u dan snel verder hoe Bureau Kooimeer u van dienst kan zijn.

Welke vormen hebben wij voor u?

Naast de werving en selectie regelen wij diverse zaken voor u zoals: uitzenden, poolmanagement en persoonlijke payrolling. Heeft u dus een baan openstaan in de regio Alkmaar en bent u op zoek naar een werknemer die precies bij u en uw onderneming past? Bureau Kooimeer regelt het voor u.

Ook als u zelf iemand wil aandragen kunt u bij ons terecht door onze lage tarieven voor payrolling.

Piekdrukte – Baan Alkmaar

Het kan zijn dat uw bedrijf te maken heeft met piekdrukte en seizoensdrukte. In dat geval heeft u vaak personeel nodig voor een kortere periode. Daarnaast kan het voor komen dat u uit het niets gekwalificeerd personeel nodig heeft. Bij Bureau Kooimeer begrijpen wij dit. Daarom is het bij ons goed mogelijk om in een kort tijdsbestek personeel aan te leveren. Vaak kan dit al binnen een dag. Is de werknemer toch niet wat u zocht? Geen probleem. Wij regelen dan op korte termijn een nieuwe werknemer voor u die beter bij uw onderneming past.

Heeft u interesse in onze diensten?

Bent u op zoek naar een baan in Alkmaar? Of heeft u een vacature openstaan in de regio Alkmaar? Bureau Kooimeer helpt u in beide gevallen graag. Wij kunnen u op diverse gebieden van dienst zijn en maken graag kennis met u. Als werkzoekende kunt u vooraf een kijkje nemen op onze vacaturepagina. Misschien ziet u al een baan die bij u past.

Als ondernemer gaan we ook graag het gesprek met u aan. Neem gerust contact met ons op en laten we onder het genot van een kop koffie kennismaken.

 

 

© Bureau Kooimeer | Privacy statement